Medtem, ko bodo prvi kupci svoje primerke dobili v začetku naslednjega leta, bo prvi primerek Phantoma osme generacije ekskluzivno prodan na dražbi v sklopu dogodka z imenom Naples Winter Wine Festival.

Rolls-Royce Phantom je eden izmed najbolj kultnih avtomobilov te znamke, zdaj že v osmi generaciji, nič pa ne kaže na to, da bi se proizvodnja kaj kmalu tudi končala. Povpraševanja je namreč ogromno in ljudje, ki jih naročijo, komaj čakajo na to, da jih zapeljejo oziroma se v njih udobno in prestižno peljejo. Prve primerke bodo prvi kupci dobili naslednje leto a pred tem, bo prvi Phantom osme generacije prodan na dražbi. To novico so sporočili odgovorni festivala z imenom Naples Winter Wine Festival, ki so najavili, da bo na januarskem dogodku Phantom prodan na dražbi. Vsekakor se bodo morali vsi, ki bi ga zelo radi imeli potruditi, saj bo tam prisotnih veliko ljudi, ki jim ne bo težko “mastno” plačati prvega primerka. Predvidevamo, da bo zmagovalec moral plačati okrog milijona dolarjev, sicer pa se Phantom osme generacije začne nekoliko pod polovico milijona dolarjev. Avtomobil je odet v Belladonna Purple barvo, v notranjosti pa preseneča z usnjem v Artctic White barvi in dekorativnimi elementi v prav tako vijolični barvi.

Že takoj pred vstopom nas na to, da gre za prvi primerek spomni posebna ploščica, kjer piše da gre za prvi primerek in ime dogodka. Zbran denar bodo namenili fundaciji Naples Children & Education Foundation za vse otroke v stiski. Kupec bo prejel tudi kolekcijo Nappa Valley vina in možnost, da sodeluje v ”Report Car of the Year” leta 2019. Pedro Mota, predsednik znamke Rolls-Royce Severne Amerike je še dodal, da so počaščeni, da lahko kot vodilna prestižna znamka na svetu pomagajo otrokom, ki denar še najbolj potrebujejo.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code