Rolls-Royce je naznanil, da se bo njihovi floti tematsko različnih vozil pridružil še RR Phantom imenovan Limelight. Limelight Collection je zasnovan tako, da je udobje na zadnjih sedežih karseda izpopolnjeno.

Luksuzni britanski proizvajalec je povedal: “posebna izvedba je namenjena izbrani skupini ljudi, ki svoj čas preživi pod budnim očesom javnosti in na svetovnih odrih.” Navdih za njeno ime je podjetje dobilo po učinku soja žarometov, ki ga je prvotno odkril Sir Goldsworthy Gurney leta 1820.
Stroj, opisan kot “optimalni potujoč spremljevalec”, je opremljen s posebnimi zadnjimi sedeži, ki so bili razviti s pomočjo strokovnjakov medicine za vzpostavitev “optimalnega položaja sedenja, ki najbolj sprošča telo, medtem ko je v gibanju.”

Stranka lahko izbira med dvema notranjima barvnima shemama. Svetla shema, ki primarno uporablja Seashell svetlo usnje z nekaj Navy Blue kontrastnega in Seashell šive, medtem ko Dark/temna shema poudarna Navy Blue in mornarsko modre šive. Tudi zunanjost je nekoliko spremenjena: nova devet-kraka platišča in nova – Gala modra barva karoserije z ročno poslikanim diamantnim motivom. Rolls-Royce Phantom pravi, da bo Limelight Collection omejena na 25 avtomobilov, ki so že na voljo po naročilu.

Vir: Rolls-Royce

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code