Posnetki iz kabine BMW M3 E92 prikazujejo vijuganje skozi gost promet pri velikih hitrostih, vožnjo čez rdeče luči in tekmovanje s skupino motoristov. Kolikor se da iz posnetka razbrati je v skupini motoristov Yamaha R1, Suzuki GSX-R in Suzuki Hayabusa, vsi pa so zaradi ogrožanja javnih cest v Varšavi sprožili ogorčenje na Poljskem.

Video se je pojavil na poljski televiziji in je zanetil vročo debato. Lastnik M3 je svoje vozilo tudi registriral vožnji primerno: SZYBKI namreč pomeni hiter, prej bi mu rekli hiter in neumen. Veliko ljudi se je popolnoma zgrozilo ob gledanju posnetka: “Videl sem že mnogo zanimivih posnetkov iz kabine, vendar ta je v meni res zbudil pozornost, če me prašate je to popolnoma idiotski način vožnje.” je komentiral uporabnik Mateusz.

Tukaj si lahko ogledate 12-minutni posnetek, vabljeni ste tudi, da izrazite svoje mnenje glede vožnje M3. Je to ravnanje sprejemljivo ali popolnoma nespametno in nevarno?

Situacija je posneta tudi iz drugega zornega kota: iz policijskega vozila. Posnetek si oglejte spodaj:

3 KOMENTARJI

  1. za mene je to pametno.če bi butno bi še kaj rekel vačik pa ni nič takiga.na ravnini bi ga pa tut lahko lepo stisno.vidim pa da lastnik avta obvlada da neja prvič tega dela

  2. Ko gledam take rejserje, se sprašujem, zakaj ni več v F1, rejliju itd… vsem tem aka ga ne pele prvič, pa se mu vidi, da ga obvčada, me zanima, kako bi obladal potem, ko bo imel otroka 6, 7 let starega in mu ga bo drugi kao rejser, ki kako se mu vidi da ga ne pele prvič zbil otroka do smrti… se ti kreteni idiotski sploh kdaj vprašajo, kaj se bi zgodilo potem ko bi povozil otroka do smrti… kot Maček ki je peljal v nasprotno smer… Lp, pa še veliko rejsanja vsaj po školjki na WC ju.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code