Po nekaj mesečnih govoricah in ugibanjih smo jo prejeli: Limuzinska različica vstopnega bavarskega modela s svojo uporabnostjo in kompaktnostjo odslej navdušuje na azijskem trgu.

BMW Group in BMW Brilliance Automotive Ltd. (BBA) predstavljajo razvoj premium kompaktnežev na Kitajskem – z BMW serije 1 Sedan – prvo kompaktno športno limuzino, ustvarjeno pod bavarsko znamko. Ekskluzivni model, izklesan za azijski trg je svoj razvoj doživel ob pomoči kitajskih inženirjev. Z njim je bilo opravljenih tudi precej testiranj v različnih pogojih ter različnih terenih, ki jih najdemo na Kitajskem.

bmw-serije-1-sedan

Z BMW serije 1 Sedan so BMW-jevi inženirji naredili kar nekaj sprememb, ki sedaj bolj ustrezajo kitajskim kupcem in njihovim navadam. Vozilo je osnovano na nedavno predstavljenem konceptu: BMW Concept Compact Sedan. Čeprav enka predstavlja ultimativni vstopni model, vseeno na sebi nosi glavne značilnosti, ki jih boste našli pri vseh najnovejših generacijah modelov: dvojne ledvičke in LED žarometi ostajajo glavna karakteristika vseh modernih primerkov. Po uspešno predstavljenem in prodajanem BMW X1 in BMW serije 2 Active Tourer je BMW serije 1 v Limuzinski različici eden izmed petih lokalno proizvedenih BMW modelov na Kitajskem.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code