Prikaži kategorije
Domov / Kategorije / G-Power / G-Power: štirica ki prekaša tudi člane M družine!
g-power-435d (2)

G-Power: štirica ki prekaša tudi člane M družine!


Dizli že nekaj časa ne veljajo več samo za dolgočasna prevozna sredstva, ki pod pokrovom motorja skrivajo zgolj zvok traktorja. BMW 435d je odličen primer napredka razvoja, ki je bil sedaj še izboljšan s pomočjo podjetja G-Power.

Le nekaj tednov je minilo od G-Powerjeve predstavitve posodobitve za bolj ikoničnega športnika: F82 M4, sedaj pa je izpod njihovih rok na voljo tudi najmočnejša dizelska različica štirice. 313 konjskih moči in 630 Nm navora standardne xDrive različice izvira iz 3,0-litrskega šestvaljnika, ki do stotice potrebue 4,7 sekunde.

g-power-435d (1)

G-Power je s svojo sposobno ekipo ustvaril opcijo “chip tuninga”, ki zmogljivost dvigne na 380 KM in 755 Nm maksimalnega navora, za katerega boste odšteli dobrih 2.000,00 €. Konjske moči res niso nekaj nadpovprečnega, navor pa po predelavi že občutno presega številke M3/M4 s 550 Nm in M5 s 680 Nm navora. Za piko na i je vozilo pridobilo še komplet 20-palčnih Hurricane RR platišč.

Vir: G-Power
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


  1. Alfredo says:

    alpina d3 zgleda bol v vseh pogledih, no nism pa nobenga še vozu

BMW BMW novice BMW Slovenija BMW novosti BMW test BMW avtonasveti BMWSLO BMW video BMW modeli BMW FEST 

Všečkaj nas!

Spremljaj BMWBLOG Slovenija na Facebooku!

×