G-Power se, kot vedno, osredotoča na izboljšanje zmogljivosti in manj na izgled vozila. Čeprav ima podjetje do sedaj že kar nekaj možnosti nadgradenj za BMW M brata, pa nikoli ne škodi manjša osvežitev...

Želite toliko konjskih moči, kot jih ima najmočnejša sedmica? G-Power tokrat ponuja nadgradnjo zmogljivosti, ki M Coupeju in Limuzini omogoča 600 konjskih moči in 740 Nm navora, ter navišjo hitrost 320 km/h.

g-power-turbo-upgrade (3)

Kako jim je to uspelo? Na osnovi modula “Bi-Tronik 2 V3” – ki omogoča 520 KM – se je nadgradnja nadaljevala z G-Power izpušnim sistemom iz titana, ki zmanjša težo za sedem kilogramov, obenem pa omogoča boljši zvok. Glavni poudarek pri novi nadgradnji je pri turbopolnilnikih, ki v standardni obliki dosegajo maksimalne zmožnosti. Trideset let izkušenj G-Powerjevim inženirjem omogoča, da so se lahko brezskrbno lotili razstavljanja turbopolnilnika, ga povečali in optimizirali. Podjetje zagotavlja, da so predelani turbopolnilniki enako zanesljivi in kvalitetni kot prej, z njimi pa BMW M3 in M4 končno dosežeta magičnih 600 konjev.

g-power-turbo-upgrade (5)

S takšno močjo športnika do stotice potrebujeta 3,7 sekunde, kar ju uvršča med najhitrejše predelane F8X Bavarce na svetu. Za piko na i je kot oglje črn F80 M3 prejel še klasična 21-palčna Hurricane RR platišča, oblečena v Michelin pnevmatike dimenzij 245/30ZR21 in 295/25ZR21, ki kot avtogram naznanjajo, da se pod pokrovom skriva nekaj brutalnega. Oglejte si ga v spodnji galeriji.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code