Prikaži kategorije
Domov / Modeli / Hamann Motorsport / Hamann še zadnjič na ogled postavi BMW X5 F15!
BMWBLOG-hamann-bmw-x5-f15 (2)

Hamann še zadnjič na ogled postavi BMW X5 F15!


Prav vsi že nestrpno pričakujemo novo generacijo modela X5, Hamann nas je pa ponovno spomnil, kaj so naredili iz trenutne generacija.

Letos bo BMW predstavil novo generacijo modela BMW X5. Prve fotografije nove generacije pričakujemo že jeseni, prvi primerki pa bodo kupcem dostavljeni v začetku leta 2019. Nova generacija bo prišla nekoliko prej kot večina modelov v BMW zgodovini in tako preskočila običajni 7-letni cikel. BMW F15 je bil namreč v ponudbi le pet let. Predelovalska hiša, ki sliši na ime Hamann se tega zelo dobro zaveda in zato so konec te generacije obeležili z novimi fotografijami posebnega predelanega primerka.

BMWBLOG-hamann-bmw-x5-f15 (3)

Svoj program predelav so sicer predstavili že kar nekaj časa nazaj, skozi vsaj leta obstoja generacije pa so ga le še dopolnjevali. V ponudbi imajo vse od kompletov odbijačev, zanimivih kitov, kite za optimizacijo motornega računalinika in drugih dodatkov. Različici xDrive50i so moč dvignili na 490 konjskih moči in 707 nevtonmetrov navora. Kljub temu, da to ni velik nabor novih konjev, gre za optimalno moč, ki bo zagotovila, da bo motor še dolgo deloval brez težav. Komplet odbijačev zagotovi agresiven izgled modela in nov obraz. Boki so povečani in bolj izraziti, zadaj pa se ”zlijejo” v difuzor. Zadaj opazimo tudi kvadratne zaključke izpušnih cevi. Hamann sicer za vse različice ponuja dobršno povečavo ”konjev”, M50d tako iz 381 ”konjev” razvije 462 ”konjev”, xDrive35i pa iz 305 ”konjev” kar 360 ”konjev”. Komaj čakamo, da vidimo, kaj bo Hamann ustvaril z novo generacijo modela X5!

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


BMW BMW novice BMW Slovenija BMW novosti BMW test BMW avtonasveti BMWSLO BMW video BMW modeli BMW FEST 

Všečkaj nas!

Spremljaj BMWBLOG Slovenija na Facebooku!

×