Ko želite svojega BMWja M4 obuti v kvalitetna poprodajna platišča je izbira podjetja ADV.1 povsem očitna in razumljiva. Njihova platišča namreč veljajo za najboljše kar lahko nadenete na prestižna visokozmogljiva vozila. In že to je zadosten razlog za izbiro njihovih platišč.

BMW M4, ki ga vidite na fotografijah je opremljen s poprodajnimi platišči podjetja ADV.1. Podjetje s sedežem v Kaliforniji je specializirano v izdelavi odličnih platišč, za seboj pa imajo dolgoletne izkušnje in zadovoljne stranke prestižnih visokozmogljivih vozil, katerim so ponudili veliko in raznoliko ponudbo platišč. Ta primerek M4 prihaja izpod rok predelovalnega podjetja Baan Velgen iz Rotterdama na Nizozemskem. Prav oni so tudi pooblaščeni prodajalec ADV.1 platišč v njihovi državi. To pomeni, da je podjetje dobro vajeno športnih predelav s pomočjo poprodajnih delov, vse skupaj pa profesionalno izvede uigrana ekipa izkušenih mojstrov.

BMW M4 pod pokrovom motorja skriva 3,0 litre velik BMW TwinPower Turbo motor, ki proizvede 431 konjskih moči. To zadošča za izstrelitev trenutnega BMW M3 o-100 km/h v 4,1 sekunde – če je opremljen z DCT (Dual Clutch Transmission) menjalnikom. M3 se bo med pospeševanju ustavil šele pri elektronsko omejeni najvišji hitrosti 250 km/h, kar je več kot dovolj za večino voznikov neglede na okoliščine.

A BMW M4 Gets A Set Of ADV05 MV.1 Monoblock Wheels

K tako zmogljivemu in hitremu avtomobilu se tako perfektno podajo lahka in močna platišča. ADV05 MV.1 platišča so izdelana iz enega kosa lahkega materiala, vozilo pa s svojim izgledom močno popestrijo. Ponašajo se z velikostjo 20×9 spredaj in 20×11 zadaj. Da še dodatno poudarijo svojo lepoto so odeta v čudovit odtenek. Stranka si je v tem primeru zaželela platišča v mat Bronze odtenku, ki poskrbi za edinstven izgled. Vozilo je bilo dodatno spuščeno kar izboljša lego na cesti, vizualno pa poskrbi za čudovit izgled športnika M4.

Hvala fotografu Thomas Van Rooij za fotografije impresivnega končnega izdelka, ki si ga lahko ogledate v spodnji galeriji.

A BMW M4 Gets A Set Of ADV05 MV.1 Monoblock Wheels

Vir: ADV.1 WheelsFotograf: Thomas Van Rooij

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code