Prikaži kategorije
Domov / Kategorije / BMW i8 / Roza BMW i8 uničen v nesreči
i8-naslovna

Roza BMW i8 uničen v nesreči


Takole se je končalo življenje zelo nenavadnega bavarca. “Baby Pink” hibridni športnik je do nedavnega služil priljubljenemu ameriškemu tranzvestitu z imenom Jeffree Star.

Ali ga ljubite ali pa sovražite – Jeffree Star je dosegel status zvezdnika s pomočjo objavljanja posnetkov ličenja, mode in preoblačenja v žensko. V svoji garaži ima kar nekaj lepotcev, do začetka junija 2016 pa sta se v njej skrivala dva nežno-roza Bavarca: Z4 Roadster in hibridni superšportnik i8, ki sta takšno preobleko pridobila po zaslugi slavnega podjetja West Coast Customs. Njegov ekscentrični življenski slog očitno prinaša kar nekaj denarja. Vseeno ne gre vedno vse po načrtih, Jeffree se je prvi teden junija ponesrečil z i8, povzročitelj naj bi bil voznik drugega vozila.

jeffree-star-i8 (1)

Tako kot se za obsedence s socialnimi mediji spodobi, je Jeffree na Instagram objavil tudi fotografijo izmrličenega BMW i8, kamor je napisal: “Še vedno sem v šoku… nekdo se je čelno zaletel v moje vozilo med nepravilnim obračanjem. Hvala bogu sva jo oba s sopotnikom odnesla brez poškodb. Varnostne zračne blazine in varnostni pas sta me rešila.”

jeffree-star-i8 (3)

Vsekakor Jeffree ni dolgo čakal na novo izbiro prevoznega sredstva, saj se je nekaj dni kasneje naokoli vozil z novim Lamborghinijem Huracanom, zaenkrat v rumeni barvi karoserije… upajmo, da tudi ostane takšen. Dovolj roza avtomobilov!

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


BMW BMW novice BMW Slovenija BMW novosti BMW test BMW avtonasveti BMWSLO BMW video BMW modeli BMW FEST 

Všečkaj nas!

Spremljaj BMWBLOG Slovenija na Facebooku!

×