Prikaži kategorije
Domov / Kategorije / Serija 4 / Serija 4 Cabrio z M in AC Schnitzer deli
BMW-435i-Cabrio-AC-Schnitzer (3)

Serija 4 Cabrio z M in AC Schnitzer deli


Iz kje drugje, kot iz Abu Dhabija prihajajo fotografije predelane Cabrio bavarske štirice. V salonu BMW Abu Dhabi Motors je trenutno prikazan kabriolet, ki ima različne M in AC Schnitzer dele.

Prodajalec v Združenih arabskih emiratih je bil do sedaj prizorišče številnih zmoglivejših modelov BMW, kot je naprimer Kelleners predelan M6. Tokrat predstavijo 435i Cabrio, ki je opremljen z M odbijači in platišči v kombinaciji s prednjim AC Schnitzer prednjim podaljškom odbijača in zadnjim difuzorjem, poleg tega je bil standardni izpušni sistem nadomeščen s športnim. Spremembe se nadaljujejo v notranjosti, kjer opazimo osvetljene stranske pragove, usnjen volanski obroč, rdečo usnjeno oblazinjenje, skupaj s podobnim odtenkom, najdenim na oblogi vrat in spodnji polovici armaturne plošče. Moč prihaja iz 3,0-litrskega vrstnega šestvaljnika, ki proizvede 225 kW, vendar AC Schnitzer ponuja Power paket za ta motor, ki moč dvigne na 261 kW.

 

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


BMW BMW novice BMW Slovenija BMW novosti BMW test BMW avtonasveti BMWSLO BMW video BMW modeli BMW FEST 

Všečkaj nas!

Spremljaj BMWBLOG Slovenija na Facebooku!

×