Prikaži kategorije
Domov / Kategorije / Serija 5 / Serija 5 BARON za “prave gentlemane”
baron-for-real-gentleman (2)

Serija 5 BARON za “prave gentlemane”


BMW je na Japonskem v okviru praznovanja stoletnice pripravil novo omejeno izdajo serije 5, osnovano na BMW 523d.

Tako kot že kar nekaj podobnih omejenih serij, je tudi BARON for the “real gentleman” opremljen z nekaj novostmi. Srednje velika premium limuzina na sebi nosi M Sport paket in uporablja turbodizelski 2.0-litrski štirivraljnik, ki proizvede 184 konjskih moči in 380 Nm maksimalnega navora, povezanih z 8-stopenjskim samodejnim menjalnikom in 19-palčnimi M platišči. Kaj pa BARON dodatki?

baron-for-real-gentleman (5)

Kupci, ki ga bodo naročili, bodo prejeli izbiro dveh končnih premazov karoserije: Mediterranean Blue ali Mineral Gray, kombiniran z Oyster ali Veneto Beige odtenkom Dakota usnjenega oblazinjenja. Za olikane moške gre seveda težko brez Fine Line Ansorijatto lesenih obrob in manjših aluminijastih podrobnosti BMW Individual.

baron-for-real-gentleman (1)

BMW Japan bo izdelal 200 enot, ki bodo obogatene z LED žarometi in vgravirano ploščico s serijsko številko v notranjosti. Za dodatek je na voljo tudi poseben usnjen ovitek za ključ in dišava za potniško kabino, japonski 523d pa je na voljo za 7,770,000 japonskih Jenov, oziroma 61.922,00 €.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


BMW BMW novice BMW Slovenija BMW novosti BMW test BMW avtonasveti BMWSLO BMW video BMW modeli BMW FEST 

Všečkaj nas!

Spremljaj BMWBLOG Slovenija na Facebooku!

×