Če bi se odločali za najboljšo predelavo za vaš BMW X6 F86 M, ki precej spominja na spremembe pri prejšni generaciji, bi se G-Power verjetno znašel v ožjem izboru.

Nemško tuning podjetje je znan po svoji kvaliteti, njihova najnovejša različica največjega člana X družine pa slednjemu ponuja kar 750 konjskih moči in 980 Nm maksimalenga navora. Seveda ne potrebujete pretirane izobrazbe, da vam postane jasno, da 750 divjih konj pod pokrovom motorja pomeni noro vozno izkušnjo. Po navedbah G-Powerja so za razvoj njihovi inženirji potrebovali kar dvanajst mesecev, poleg nadrgradnje motorja pa X6M na sebi nosi tudi “widebody” paket z ikoničnim karbonskim Venturi pokrovom motorja, polnem izboklin in izboljšano hlajenje s pomočjo večjih sprednjih zračnih rež. V zadnjem delu za več agresije poskrbijo še 102 milimetrski zaključki izpuha in karbonski zadnji difuzor, izgle pa zaključijo 21-palčna Hurricane RR platišča.

bmwx6m-typhoon (6)

Nadgradnja moči je bila mogoča zaradi menjave originalnih turbopolnilnikov za večje, posodobitev izpušnega sistema in programske opreme, zaradi katerih črna 2,3-tonska pošast lahko pridrvi tudi do 300 km/h.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code