Na letošnjem Essen Motor Show je AC Schnitzer predstavljen s tremi modeli. Prvega smo objavili že nekaj dni nazaj in je tudi najnovejši od vseh treh, govorimo namreč o AC Schnitzer BMW M4.

Nemški predelovalci vozil vedo, da večina voznikov BMW-ja ne pozna izraza “preveč športno”. Zato jim sedaj ponujajo več sprememb tudi za vozili, ki ne spadata v M družino: Coupé serije 2 in Gran Coupé serije 4.

Za dvojko je na voljo kar nekaj izboljšav za različne verzije od 220i do M235i, ki zmore s pomočjo AC Schnitzer 380 konjskih moči. Pri ACS niso pozabili niti na dizelske različice, kjer so nadgradili BMW 218d, 220d in 225d z 258 konjskimi močmi. Uporablja tudi AC Schnitzerjev športni zadnji auspuh z dvojno kromirano izpušno cevjo “Racing Evo“ ali “Sport“ (obe v desno-levi kombinaciji), kromiran končnik izpušne cevi “Racing Evo” in “Sport” z 90-mililiterskim diametrom , ter športno in dirkalno vzmetenje, ki vozilo zniža za 30-40 mm. Ponujajo tudi karbonski prednji odbijač (za vozila “M-Technik”), karbonske pokrove ogledal, karbonski razdeljen zadnji odbijač (za M235i), spojler na zadnji strehi in AC Schnitzerjeva platišča, več o dvojki pa si lahko preberete TUKAJ.

V začetku oktobra predstavljena ACS serija 4 Gran Coupe, pri katerem je na voljo nadgradnja za 6 modelov. 428i proizvede 294 konjskih moči (+49 KM), 435i ima 350 konjskih moči, 420i pa 245. Standardni izpušni sistem je nadgrajen in ima dodane kromirane nastavke izpuha, ki so na voljo pri izbiri “Racing Evo”, “Racing” ali “Sport” stilu. Ima tudi športno podvozje, ki vozilo zniža za 10-25 mm spredaj in 5-15 mm zadaj. Kar se tiče oblikovanja je, že tako lep izgled modela štirice Gran Coupe dobil nov sprednji odbijač in zadnji difuzor, karbonske pokrove zunanjih ogledal, kromirano sprednjo masko ​​(za “M-Technik” različice) in zaščitno folijo za zadnji spodnji del. Notranjost kabine dobi običajne nadgradnje AC Schnitzer z aluminijasto ročno zavoro, prestavno ročico z digitalnim prikazovalnikom, osvetljeno usnjeno prestavno ročico in aluminijasta pedala.

Vir: Bimmerpost

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code