Ta primerek je kot nalašč za tiste, ki si želijo več ekskluzivnosti. Za to pa sta v sodelovanju poskrbela Alpina in BMW Individual program.

Serijski BMW serije 4 je zelo priljubljen avtomobil, še posebej v zmogljivi različici M.  A če si želite še več ekskluzivnosti, si lahko izberete dodatno opremo BMW Individual programa ali pa Alpina hišnega predelovalca, ki bo poskrbel, da bo vaš BMW privlačil še več pogledov mimoidočih.

BMWBLOG-alpina-b4-s-bi-turbo-coupe-rallye-green (16)

Primerek, ki vam ga predstavljamo danes, je ponovno predstavljen in na voljo za ogled v BMW salonu Abu Dhabi. Za osnovo so vzeli model Alpina B4 S Bi-Turbo, namestili pa so izjemno izrazit komplet odbijačev, ki vključuje sprednji podaljšek odbijača (splitter) in ”spojler” na prtljažnem pokrovu. Odet je v Rallye Green barvo zunanjosti, nadeli pa so mu tudi več-kraka aluminijasta platišča in komplet zavornih čeljusti v modri barvi.

V tem primeru je bila Alpina zadolžena za zunanjost, BMW Individual program pa se v vsem svojem prestižu bohoti v notranjosti. V slednji opazimo oblazinjenje s kontrastnimi zelenimi šivi na volanskem obroču, modrim ozadjem merilnikov in dodatnim zaslonom na mestu zračnika. Da gre za posebno različico pa govori tudi posebna ploščica na spodnjem delu osrednjega dela armaturne plošče.

Seveda pa ima veliko vlogo tudi motor. Slednji je 3,0-litrski šestvaljni bencinski motor, ki razvije 324 kilovatov in kar 660 nevtonmetrov navora na vsa štiri kolesa. To je nekoliko več kot serijski BMW M3 oziroma M4, vse to pa zagotavlja, da do stotice pospeši v 4,2 sekunde.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code