Ko pride do preobrazbe Alpine White BMW M5 so dodana lahka platišča prava izbira. Ta ADV.1 platišča lepo polepšajo projekt in se odlično podajo k modrim dodatkom, ki poskrbijo, da lastnik prejme dovolj pozornosti kamorkoli se z njim odpravi. Platišča so lahka, izgledajo zelo lepo, dodajo pa potreben pridih, ki se k M5 odlično poda.

Projekt Alpine White BMW M5 temelji na čimbolj osnovni različici vozila. Je elegantna različica športnega M5, ki je obut v ene boljših svetovnih platišč znamke ADV.1, katero se s platišči ukvarja že dolga leta in zato ponuja pester ter raznolik dizajn, njihova platišča pa se zato pojavljajo na svetovno najbolj prestižnih ter visokozmogljivih avtomobilih, ter jim dodajo bolj športno noto. Po zaslugi lahke konstrukcije ta platišča ne vplivajo na zmogljivost bavarskega atleta, bistveno pa prispevajo k izboljšanju zunanjega videza.

Ta Alpine White BMW M5 je opremljen s kompletom ADV10 Track Function CS Series platišč. Po zaslugi lahke konstrukcije poskrbijo platišča za boljše vozne lastnosti in prihranek na teži vozila. Platišča tega primerka so v 20×10 spredaj in 20×11.5 zadaj. Odeta so v kombinacijo mat črnega in brušeno modrega odtenka.

Alpine White BMW F10 M5 Gets A Set of Amazing Finished ADV.1 Wheels

Lepotna operacija je M5 priskrbela tudi nekaj dodatkov iz ogljikovih vlaken med katerimi je najbolj opazen sprednji podaljšek odbijača podjetja Vorsteiner. Na področju zmogljivost M5 ni prejel nadgradnje. BMW M5 je še vedno gnan s 4,4-litrskim V8 BMW TwinPower Turbo motorjem, ki proizvede 560 konjskih moči in omogoča Bavarcu pospešek 0-100 km/h v 4,2 sekundah. Končna hitrost je omejena na 250 km/h, z M Driver’s paketom pa se omejitev poveča na 305 km/h. Celotno galerijo vozila si lahko ogledate v spodnji galeriji.

Vir: ADV.1 Wheels

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code