Vznemirjenje je velik problem, sploh pri predelavah zanimivih vozil. Ko je vznemirjenje preveliko namreč pride do ponesrečenih predelav, ki so po končanem posegu vse prej kot čudovite ...

Pravi recept za uspeh je torej umirjenost in premišljena dejanja. Dokaz tega je današnji čudovit primerek ravno prave mešanice športnosti in elegantne agresije na belem BMW 435i. Kljub zelo stilskemu izgledu nikdar ne bo izgledal pretirano nakičen. Gre za izjemno čisto mešanico strasti.

bmw-435i-adv-wheels (15)

Zaradi lastnikovega dobrega okusa je torej nastalo nekaj izjemnega. Športni bavarski kupe je prejel precej kvalitetnih delov, s tem pa je bila serija 4 lepotno občutno olepšana in nadgrajena. Novosti so namreč M Performance deli v zunanjosti (črne ledvičke na sprednji maski, karbonski podaljšek spojlerja, karbonski zadnji difuzor, karbonski pokrovi zunanjih vzvratnih ogledal in karbonski zadnji spojler), ADV.1 05 M SL platišča velikosti 20 palcev, kombinacija Akrapović Evolution izpušnega sistema in ER odtočnih cevi, hladilnik podjetja Wagner Tuning ter Gruppe M Air dovajalnik zraka. Vse te komponente skrbijo, da 435i ostaja zvest svojim koreninam in izpolni slogan “ultimate driving machine”.

V notranjosti je mogoče opaziti tudi M Performance volanski obroč z dirkaškim prikazovalnikom. Precej zanimiva nadgradnja, se vam ne zdi?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code