Za Gold Rush Rally je svetovno znano podjetje ADV.1 Wheels pripravilo čudovit primerek BMW M4, opremljen s konkavno kovanimi platišči. Končni rezultat je eden najbolj klasično obarvanih primerkov BMW M4 do sedaj, kar daje BMW ljubiteljem vpogled v razsežnosti poprodajne industrije.

V Evropi se odvija precej različnih relijev, ta pa prihaja iz Združenih držav Amerike in postavlja celotno zadevo na povsem novo raven. Gold Rush Rally je glavni dogodek visokozmogljivih in prestižnih vozil, ki se v ZDA odvija že nekaj let, združuje pa fenomenalna občutja, impresivne zabave, obiske raznoraznih dirkaških dogodkov in druge zanimive aktivnosti. Prav zato ni nič čudnega, da podjetje kot je ADV.1 na tako velikem dogodku prikaže svoje odlične izdelke. ADV.1 Wheels je tokrat konkavno kovana platišča namestil na BMW F82 M4, ki pa na sebi nosi tudi druge poprodajne dodatke.

BMW M4 je vozilo, ki ga poganja 3,0-litrski BMW TwinPower Turbo motor. Slednji razvije 431 konjskih moči in 550 Nm navora. To M4 omogoča pospešek o-100 km/h v 4,1 sekunde (po zaslugi DCT – Dual Clutch Transmission). Vozilo je elektronsko omejeno na najvišjo hitrost 250 km/h. Vsekakor je takšen avtomobil perfekten začetek zanimive dogodivščine kot je Gold Rush Rally.

goldrush-rally-2017-bmw-f82-m4-gold-forged-mesh-wheels-c

Glede na to, da je ta BMW M4 reklamni avtomobil za podjetje s platišči so le-ta nujna na vozilu. Za to vozilo je podjetje namenilo platišča ADV8R M.V2 CS, ki so zanimiva konkavna in klasična platišča. So velikosti 20×9,5 spredaj in 20×12,5 zadaj. To je precej velika nadgradnja, če primerjamo s serijskimi platišči na BMW M4. Večja platišča tudi bolje zapolnijo koloteke. Platišča so obarvana v odtenek Manbronze, kar se zares fenomenalno poda k črni zunanjosti.

Dodatno je M4 opremljen tudi s prilagodljivim vzmetenjem KW Suspension, ki omogoča lastniku, da glede na potrebe prilagodi višino vozila in s tem določa dinamiko vožnje. Oglejte si celotno galerijo tega klasičnega dragulja v množici predelav.

Vir: ADV.1 Wheels

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code