Čeprav se BMW serije 5 F10 generacije počasi poslavlja, pa najmočnejših primerek z osemvaljnikom še zmeraj navdušuje s svojo pojavo. S pomočjo TVW Car Design je tokrat prejel novo obutev.

TVW Car Design, lociran v Crailsheimu se je odločil za projekt, osnovan na trenutni generaciji M5. Zakaj tako poudarjam, da je to zaenkrat še trenutna generacija? Zadnje modelno leto najmočnejše petke bo namreč leto 2016, saj se s svetlobno hitrostjo približuje naslednik G30 serije 5 in kmalu za tem tudi M5. Moč novega M-a bo zagotavljala nadgrajena različica 4,4-litrskega M TwinPower V8, ki trenutno proizvede 560 konjskih moči, po najnovejših informacijah pa bi se številka pri nasledniku lahko povzepla do 630 KM. Pogon na zadnji kolesni par bo standarden, kot je bilo že nekajkrat omenjeno, pa bo novi M5 prvič na voljo tudi s štirikolesnim pogonom.

schidt-f10-m5-fsline

Naslednji primerek Alpine White F10 M5 je v središču pozornosti predvsem zaradi Schmidt FS-Line 21-palčnih trodelnih platišč, ki se do popolnosti prilagajajo vozilu in KW prilagodljivemu vzmetenju, obdajajo pa jih pnevmatike dimenzij 255/30 spredaj in 295/25 zadaj. Če si želite nekaj takšnega na vašem vozilu je čas, da globoko sežete v denarnico, saj boste za opisan komplet platišč odšteli zajetnih 5.255,00 €.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code