Poleg udarnega izgleda, je ta BMW M6 Gran Coupe deležen tudi nekaterih poprodajnih predelav. Najprej je prejel popolno Digital Blue kamuflažno prevleko, nato pa je IND Distribution predelovalno podjetje poskrbelo za kozmetične dodatke, poleg celotnega izpušnega sistema Evolution, podjetja Akrapovič. Za piko na i pa poskrbijo ADV.1 platišča.

Če se odločite za prekritje s prevleko svojega BMW M6, to niti ni tako slaba zamisel. Če pa se odločite prekriti vozilo z Digital Blue kamuflažno prevleko, pa je to morda že malce preveč. Vendar sodeče po spodnji galeriji, tudi ta ekstrem izgleda odlično. Ta BMW M6 Gran Coupe prihaja iz Bahrajna in nam predstavlja podroben pogled na čisto in neverjetno Digital Blue kamuflažno prevleko, v kombinaciji z ADV.1 platišči. Skupaj omogočita vozilu neverjeten videz. M6 Gran Coupe je končni produkt konceptnega vozila BMW CS Concept, predstavljenega leta 2007, ki je bil namenjen priti do samega vrha serije vozil BMW, stati poleg najprestižnejše serije 7. Zaradi vse slabše ekonomije leta 2008, BMW nikoli ni izdelal konceptnega vozila. Enak razlog je posledično vodil k upokojitvi glavnega razvijalca BMW M vozil, Gerharda Richterja. Gran Coupe je bil velikokrat primerljiv z Audi A7 in Mercedes-Benz razredom CLS, vendar pa je Gran Coupe malce dražji, večji in tudi bolj sveže opremljen z dodatki.

A Blue Artic Camo BMW F10 M5 Gets ADV.1 Wheels

Nova generacija M6 Gran Coupe je prispela na trg že leta 2013 in je bila opremljena z enakim motorjem, kot sta bila vstavljena v takratni M5 in M6 Coupe. Poganja ga 4.4-litrski BMW TwinPower Turbo V8, ki proizvede 552 konjskih moči in 680Nm navora, kar omogoči pospeševanje do 100km/h v le 4.4 sekundah in elektronsko omejene končne hitrosti 250km/h. Neomejen M6 pa je zmožen pospeševanja vse tja do 320km/h. Zelo impresivne številke, glede na to da gre za elegantno, čudovito vozilo.

Poleg tega, pa je ta BMW M6 Gran Coupe opremljen tudi z nekaterimi poprodajnimi dodatki. Poleg kamuflažne prevleke, so vstavili tudi lahko-kovana platišča. To so ADV5.2 Trac Spec SL platišča velikosti 21×9.5 spredaj in 21×11.5 zadaj. Dodana je Manbronze končna barva na platiščih in modri vijaki širom platišča za nižjo težo in boljši videz platišča. Za ta izdelek so dodali tudi nekaj IND poprodajnih kozmetičnih podrobnosti. Opremljen je tudi z Akrapovič evolution izpušnim sistemom za prefinjen, globok zvok motorja. Projekt so dokončali pri Bespoke Automotive, ki so vozilo opremili v prevleko in platišča.

A Blue Artic Camo BMW F10 M5 Gets ADV.1 Wheels

Vir: ADV.1 Wheels

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code