Če ga primerjamo z njegovim prednikom, žal ne preveč priljubljenim BMW 5 Gran Turismo, gre za bolj športno ter veliko bolj proporcionalno vozilo.

Še vedno smo mnenja, da bo odločitev izbrati ta avtomobil pred vitkejšim BMW serije 5 Touring ali prezentnim BMW X5 kar zahtevna. A kljub temu je tudi pri tem modelu BMW opravil dobro delo in si za to zasluži odlično oceno. Točno to vozilo,  o katerem teče beseda, je razstavljeno v vsem že dobro poznanem avtosalonu v Abu Dhabiju. Gre za bel primerek 640i s pogonom na zadnji kolesni par, notranjost pa krasi rjavo usnje v kombinaciji z lesenimi elementi. Super pridobitev na zadnji klopi, še posebej, če imate otroke, pa je infotainment sistem.  Za nameček se lahko pohvali tudi s platišči v M slogu. Le-ta imajo modre zavorne čeljusti.

bmw-abudhabi-640i-gt-white (19)

Nemški lepotec se ponaša s 3,0-litrskim šestvaljnim motorjem, ki 340 konjskih moči ter 450 Nm navora prenaša na zadnja kolesa. Do stotice vas “odnese” v 5,4 sekunde, kar je le za stotinko sekunde manj kot pri štirikolesni xDrive različici.

Mi se ga vsekakor ne bi branili. Kakšno pa je vaše mnenje? Vabljeni tudi k ogledu spodnje galerije.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code