Ravno nekaj dni nazaj smo v Sloveniji opazili prihajajočo generacijo modela X5, ki bo obdržal večino smernic trenutne generacije. Danes pa vam predstavljamo F15 BMW X5 s 3D Design kompletom predelave zunanjosti.

Kljub temu, da se bo močno navezoval na trenutno generacijo, pa bo novi X5 črpal smernice tudi iz nedavno predstavljene nove generacije modela X3. Brez dvoma lahko trdimo, da bo izgledal naravnost čudovito, pa čeprav tudi trenutna generacija še vedno izgleda dokaj sveže. Različne predelovalske hiše se bodo še vedno posvečale raznim poprodajnim dodatkom, ki bodo zagotovili še dodaten potencial. Danes vam predstavljamo X5 Ms3D Design predelavo.

Vsi dodatki zunanjosti so iz karbonskih vlaken in brez dvoma zagotovijo več športnosti in agresivnosti. Ta predelava je več kot odlična izbira za vse, ki si lastijo BMW X5 F15 z M Sport paketom, a si ne morejo privoščiti zmogljivejše različice, ki sliši na ime X5 M. Spredaj najdemo manjši podaljšek odbijača, ki je iz karbona in posledično temnejše barve, zagotovi odličen kontrast z odbijačem, saj je vozilo odeto v Glacier Silver barvo. Najdemo tudi pragove, ki prav tako dodajo športen videz in optično znižajo vozilo. Zadaj najdemo karbonski difuzor med dvema izpušnima zaključkoma in medtem, ko ne zagotovi boljše aerodinamike, izboljša izgled zadka. Vsi karbonski deli so izdelani na Japonskem z uporabo napredne tehnologije.

Namestili so tudi 22-palčna 3D Design Type 4 Forged aluminijasta platišča, ki predstavljajo pet krakov in so v črni mat barvi. Vsekakor taka predelava zagotovi, da bo BMW X5 generacije F15 še nekaj časa izgledal dokaj sveže!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code