G-Powerjeva različica bavarskega SUV-ja je prejela novo nadgradnjo zmogljivosti. Tokrat ni v središču pozornosti X6 M, temveč najmočnejša dizelska različica, ki prejme 455 KM in 870 Nm.

Srce dizelskega mogočneža M50d je že samo po sebi prava umetnina nemškega inženiringa. Trije izjemni turbopolnilniki 3.0-litrskemu šestvaljniku pomagajo, da si lahko pred svoje ime nadane mogočno črko M.

g-power-x6-m (4)

Poprodajna podjetja, kot so G-Power, seveda v takšnem vozilu opazijo mnogo potenciala.  Z nekaj dodatne individualizacije in možnosti prilagajanja lastnostni strankam je sedaj na voljo Bi-Tronik 2 V1 modul, s katerim je odstranjena elektronsko omejena najvišja hitrost, M50d pa iz 381 KM in 740 Nm dinamično poskoči na 455 konjskih moči in 870 Newton metrov maksimalnega narova. X6 za piko na i na sebi nosi tudi klasična, ultra-lahka Hurricane RR 23-palčna platišča, oblečena v 305/25 ZR23 pnevmatike. Izjemno majhna teža platišč je možna po zaslugi aluminija, ki se sicer uporablja za gradnjo letal, na voljo pa so v treh odtenkih “Gun Metal Grey”, “Stardust Grey” in “Stardust Silver”.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code