Dokument, ki je skrival informacije o težko pričakovanem modelu Z4 in Toyoti Supri, ki je razvita na enaki platformi, je danes razkril nove namige o prihajajočih modelih znamke.

Medij Car and Driver se je posvetil dokumentaciji, ki je razvila informacije tudi o Toyoti Supri in modelu Z4. Za Ameriški trg bo X2 športni terenec model z oznako 28i imel vgrajen 2,0-litrski štiri-valjni motor, ki bo razvil 228 ”konjev” oziroma 170 kilovatov in 349 nevtonmetrov navora. Pogonski sklop bo po vsej verjetnosti združeval tudi 8-stopenjski samodejni menjalnik, na voljo bo sicer z dvo-kolesnim in štiri-kolesnim pogonom.

BMWBLOG-bmw-x2-camo-x7-8 (1)

Na drugi strani bo X7 na voljo z vsaj tremi različnimi motorji. Različica xDrive 40i bo imela pod pokrovom motorja vgrajen 3,0-litrski TwinPower šest-valjni bencinski motor, ki bo razvil 335 ”konjev” in 450 nevtonmetrov navora. Govora je tudi o različici X7 xDrive 50i, ki bi lahko imela vgrajen 4,4-litrski TwinTurbo V8 bencinski motor, ki bo razvil 445 ”konjev” in 648 nevtonmetrov navora. Zagotovo bo na voljo tudi dizelska različica z oznako 40d, a trenutno še ni potrjena za ameriški trg.

BMWBLOG-bmw-x2-camo-x7-8 (5)

Dokumentacija je poleg omenjenih informacij razkrila morebiten prihod kabrio in coupe izvedenke serije 8, pa tudi M2 Competition različice.

Vir: Carscoops

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code