V Ljubljani bodo 7. in 8. oktobra zarohneli motorji novih vozil blagovne znamke MINI. Pri nas se bo namreč ustavil MINI Urban Thrill, ki bo nudil edinstveno možnost preizkušanja MINI avtomobilov. Osrednji dogodek MINI Urban Thrill bo potekal oba dneva od 14.00 ure dalje na parkirišču pred Vodnim mestom Atlantis. Interesenti, ki bi si želeli […]

V Ljubljani bodo 7. in 8. oktobra zarohneli motorji novih vozil blagovne znamke MINI. Pri nas se bo namreč ustavil MINI Urban Thrill, ki bo nudil edinstveno možnost preizkušanja MINI avtomobilov. Osrednji dogodek MINI Urban Thrill bo potekal oba dneva od 14.00 ure dalje na parkirišču pred Vodnim mestom Atlantis.

Interesenti, ki bi si želeli preizkusiti MINI vozila se lahko na testne vožnje brezplačno prijavijo na spletni strani http://miniurbanthrill.si.  Testne vožnje, ki bodo trajale 30 minut, se bodo odvijale na poligonu, na katerem se bodo vozniki soočali z različnimi voznimi situacijami. Tako bodo lahko vozili slalom okoli postavljenih stebričkov, pospeševali, zavirali ob nenadni oviri na cesti ter se preizkusili v vožnji čez rampo in sposobnosti parkiranja.

mini

Še pred prijavo lahko na spletni strani izpolnijo zabaven kviz »Na čigavi strani si?«, ki jim na podlagi odgovorov določi, ali se bolj poistovetijo z novim MINI ali z MINI Countryman. Na dogodku bodo možne testne vožnje z novimi klasičnimi MINI in MINI Countryman. Seveda pa dogodek ne bo namenjen samo voznikom vozil, saj si bodo tudi drugi lahko ogledali statična vozila, ki bodo na dogodku razstavljena. Poleg že omenjenih novih klasičnih MINI in MINI Countryman, si bodo premierno lahko ogledali novega petvratnega MINI.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code