Ker nam BMW enostavno noče ponuditi BMW M5 Touring, niti različice M550i v Touring izvedbi, je verjetno najboljša izbira ta BMW 540i by G-Power.

Vsi, ki nujno potrebujete karavansko različico serije 5, obenem pa si želite več moči kot vam jo je BMW pripravljen ponuditi, se obrnite na tuning podjetje G-Power. S pomočjo optimizacije motorne elektronike, vam ti namreč dvignejo moč 3.0 litrskega vrstnega šestvaljnika, ki po posegu namesto običajnih 340 konjskih moči, ponuja kar 400 iskrivih vrancev. Tudi navor znaša zajetnih 540 Nm, kar v kombinaciji z veliko močjo in štirikolesnim pogonom, zadostuje za pospešek do stotice v vsega 4,9 sekunde. Končna hitrost še vedno znaša 250 kilometrov na uro, vendar podjetje G-Power že dela na tem, da bodo v prihodnje svojim strankam ponujali tudi odstranitev te blokade.

Poleg nadgradnje motorja, pri G Power ponujajo tudi več različnih dodatkov za zunanjost, s katerimi si lahko avtomobil personalizirate in naredite takega, kot si ga želite. Na uradnih fotografijah je BMW serije 5 Touring na 21 palčnih G-Power Hurricane RR kovanih platiščih, ki so sicer na voljo v vrsti različnih barvnih odtenkov, obuta pa so v pnevmatike, ki zadaj v širino merijo kar 305 milimetrov.

Poleg patišč, je avtomobil na slikah opremljen še s tovarniškim M Sport Paketom in vrsto ostalih komponent iz BMW M Performance tuning programa, ki ponujajo dober kontrast z belo barvo zunanjosti in na splošno naredijo avtomobil bolj zanimiv. Za ostale ima G Power na voljo tudi vrsto ostalih t.i. hišnih dodatkov, ki bodo zagotovili še boljši videz in še bolj zadovoljne stranke. 400 konjski karavan? Seveda!

BMWBLOG-GPower-BMW-5-Touring-G31 (4)

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code