G-Power je že pred časom predstavil svojo vizijo izgleda čudovitega športnega terenca BMW X5 M. Že takrat so si zamislili nekaj izjemnega, nekaj izstopajočega. To vam predstavljamo danes!

G-Power je v preteklosti že predstavil različne izvedenke modela BMW X5 M. Prvi je, odet v črnino in velika platišča, premogel 700 konjskih moči, drugi pa se je pohvalil s 750 konji, imenom Typhoon in brutalnim izgledom.

Tokratna izvedenka je vizualno zelo podobna serijskemu modelu, pa vendar se pod pokrovom skriva več moči kot je premore zloglasni Lamborghini Aventador! 4,4-litrski Twin-Power Turbo V8 motor premore zavidljivih 750 konjskih moči in neverjetnih 980 Nm navora! To mu uspeva s pomočjo novega mapiranja motorja, optimiziranih turbo puhal in mnogih drugih modifikacij, ki že tako močnega atleta preobrazijo v pravo pošast.

Predelan X5 M prevozi četrt milje v le 11,5 sekunde, doseže pa tudi najvišjo hitrost 300 km/h, kar ga uvršča med najhitrejša športno-terenska vozila na svetu.

Predelovalec je vozilo skromno opremil tudi z nekaterimi elementi. Vključil je ogromna 23-palčna Hurricane RR platišča iz ultra lahkega letalsko-razrednega aluminija, ki so obuta v pnevmatike mer 325/25.

Preprostost s podkožno brutalnostjo mu zelo pristoji! Oglejte si ga v spodnji galeriji in videoposnetku.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code