Novi BMW serije 5 je bil odlično sprejet med kupci ter potencialnimi kupci, kar se pozna tudi pri relativno dobri zastopanosti na slovenskih cestah.

Karavanska različica nudi še večjo družinsko uporabnost in umirjene linije, kar pa se povsem spremeni ob posegih predelovalnih podjetij. Nemški predelovalec Hamann Motorsport je pokazal, da je karavanska serija 5 lahko izredno agresiven in vsestransko uporaben avtomobil, ki očara s svojo lepoto in drzno temačnim pogledom.

Hamann Motorsport je tokrat predstavil svoj nov program vizualne nadgradnje BMW serije 5 Touring. Na  svojem Facebook profilu so objavili fotografije ter svoje sledilce povprašali za mnenje. Vam je njihova kreacija všeč? Bi si želeli kaj takega videti na cesti? Tudi sami jim lahko podate svoje mnenje. Zaenkrat ne vemo katera motorna različica vozila je bila uporabljena za upodobitev te zanimive vizualne nadgradnje, a po končnem izgledu sodeč bi vozilo takoj lahko zamenjali za najmočnejše izvedenke trenutno na trgu; dizelski BMW M550d Touring ali bencinski BMW M550i Touring. Prvi iz 3,0 litra velikega vrstnega šestvaljnega agregata s štirimi turbinami razvije okroglih 400 konjskih moči, drugi pa iz 4,4-litrskega TwinPower Turbo V8 kar 462 konjskih moči.

bmw-g31-touring-hamann-motorsport (6)

A kot rečeno ne vemo, kaj se v resnici skriva pod pokrovom motorja, morda je bila iz zadka odstranjena nedolžna oznaka 520d. Kakorkoli že, avtomobil izgleda vrhunsko. Iz fotografij lahko opazimo, da je bil zamenjan sprednji odbijač, ledvičke na nosu pa so povsem odete v črno barvo. Poudarjeni so stranski pragovi, vsi prej kromirani dodatki so v črnem odtenku, nova pa so tudi velika platišča, ki se razlikujejo na eni in drugi strani vozila.

Zadek vozila je še najbolj agresivnega izgleda, saj so v agresiven zadnji odbijač z difuzorjem vgrajeni zares veliki izpušni zaključki. Predel okrog izpušnih zaključkov je obarvan v siv odtenek, opazimo pa še velik spojler na vrhu vozila ter dodatne aerodinamične dele pod zadnjim steklom. Vse skupaj je lepo zaokroženo z logotipom podjetja Hamann Motorsport.

Kaj pravite na to kreacijo? Všečno?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code