BMW X5 M je že v serijski različici dovolj atraktiven, zato le stežka razumemo, kako se lahko nekdo odloči za tako izrazito predelavo.

BMW X5 M trenutne generacije je na zadnji poti, saj kmalu (predvidoma naslednje leto) pričakujemo novo generacijo tega terenskega športnika. Seveda pa lahko do takrat vsi zagreti kupci naročijo trenutno generacijo X5 M in lastnik, katerega primerek X5 M vam predstavljamo danes, je morda nekoliko pretiraval z vsemi dodatki… Medtem, ko smo nad večino primerkov, ki zapeljejo v salon naravnost navdušeni, smo nad tem X5 M nekoliko razočarani. Le težko verjamemo, da si je nekdo zaželel tako zelo atraktiven X5 M. Ampak o okusih ne bomo sodili, zato lahko naštejemo vse dodatke.

Takoj opazimo navidezne zračnike na pokrovu motorja proizvajalca Manhart v sijoči črni barvi. Le težko ne bi opazili črt po celotnem vozilu v BMW M barvah in pa dvobarvnih 22-palčnih aluminijastih platišč proizvajalca AC Schnitzer. Za zvok 4,4-litrskega V8 motorja pa brez dvoma odlično poskrbi Akrapovičev izpušni sistem s karbonskimi zaključki izpušne cevi in difuzor enakega proizvajalca. Vsekakor je pomembno, da je z njim zadovoljen lastnik in mu zato želimo srečno vožnjo.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code