Radi imamo karavane, saj nudijo udobje in prostornost. Če pa so slednji opremljeni še s tremi pedali in šestimi cilindri pa je celoten paket že blizu perfekciji. Prav tako obožujemo BMW E39 serije 5, ki velja za neuničljivo bavarsko stvaritev. Pred vami je torej popolna kombinacija!

Komaj smo že čakali, da to lepoto delimo z vami. Pred vami je namreč čudoviti karavanski BMW 540i Touring, ki po stari šoli še vedno uporablja emocionalno ročico ročnega menjalnika, za posebno “začinjenost” pa ima nameščene še nekaj M dodatkov.

Izredno nas veseli predvsem ohranjenost vozila, za katerega bi marsikdo v tem trenutku poklical na banko ter poprosil za kredit. Naprodaj ga je namreč postavilo podjetje Hexagon Classics, ta črni žrebec pa je največji približek pravemu BMW E39 M5 Touring.

Kot se za športno-družinskega posebneža spodobi ga poganja 4,4-litrski V8, ki razvije okrog 300 konjskih moči, menjalnik pa je kot rečeno ročna, 6-stopenjska poslastica. Če pomislimo še na fenomenalno podvozje, izjemne vozne lastnosti ter karavansko uporabnost je ta 540i resnično izjemna ponudba.

Če imate na strani slučajno okrog 27 tisočakov je nakup več kot le smiseln!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code