Mešani občutki ob pogledu na zelo nizek 435i v meni avtomatično porodijo vprašanja kot so: zakaj? zakaj? in zakaj? Najmočnejša bencinska izvedba serije 4 Coupe je z Vossen platišči in zračnim vzmetenjem prejela zelo neuporabno znižanje.

“Stanced look” je morda priljubljen v nekaterih fan klubih, vendar to ni nekaj kar bi izvajala večina ljubiteljev bavarcev. Predvsem zaradi zmanjšanja zmogljivosti, uporabnosti in uničevanja močno premišljenega tovarniškega izgleda vozila.

vossen-435i (10)

Vozilo, ki je prejelo nesrečno prilagodljivo vzmetenje je 435i M Sport, ki je eden najlepših vozil trenutne modelne palete BMW. Njegov lastnik je očitno velik navdušenec nad poljubljanjem asfalta, saj je svojo štirico znižal kolikor se je dalo. Ekstremno nizka pozicija je uporabljena le pri stoječem vozilu, vendar je že to preveč.

Airlift vzmetenje je definitivno kaplja čez rob, nekaj enostavno ne gre skupaj… morda pa situacijo poslabša izbira platišč. Bavarski Coupe je eden tistih, ki kar izžarevajo športni karakter, zato morajo biti spremembe še toliko bolj premišljene. Seveda ima vsak lastnik pravico, da iz svojega vozila naredi kar mu poželi srce, če pa se fotogragije znajdejo na spletu mora pričakovati tudi kakšno kritiko. Sami lahko ocenite izgled v spodnjem posnetku.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code