Podjetje Hamann Motorsport in DS Automobile sta se združila in ustvarila pošast, osnovano na M6 Coupeju. Superšportnik modifikacije prejme tako v izgledu, kot tudi pod pokrovom motorja.

BMW M6 Coupe je kot nalašč za tiste, ki sta jim M3 in M4 preveč športno poudarjena in želijo še nekaj več, več razkošja, več pogledov, motor z večjo prostornino. 4,4-litrski osemvaljnik nedvomno pokriva potrebo po nadgradnji moči iz 3.0-litrskega šestvaljnika v M3 in M4, prav tako je notranjost M6 občutno razkošnejša in primerna svojemu razredu. Seveda mnogim tudi to ni dovolj in skočijo po pomoč k različnim poprodajnim podjetjem.

ds-automobile-hamann-m6-cou (22)

Tako je Hamann zanj tokrat priskrbel karbonski sprednji podaljšek odbijača, spredaj in zaradaj razširjene blatnike in stranske pragove, nov difuzor in ogromen karbonski strešni spojler. Seveda brez Hamannovih platišč ne gre, tako je M6 Coupe prejel 21-palčna Anniversary Evo platišča v črnem končnem premazu. Največje in najpomembnejše spremembe pa so pod pokrovom motorja, kjer je V8 iz 560 konjskih moči in 680 Nm prešel na mogočnih 730 KM in 960 Nm navora! Moč in lepoto, združeno v eno, si oglejte v spodnji galeriji.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code