Z mat črno barvo zunanjosti, ta primerek BMW M4 prav zagotovo izgleda kot vsakdanje vozilo Darth Vaderja iz Vojne Zvezd. Agresiven izgled zagotavlja z HRE aluminijastimi platišči, karbonskimi aero dodatki zunanjosti, znižanim vzmetenjem in zmogljvim izpušnim sistemom.

Čeprav je mat črna barva ena izmed najtežjih za vzdrževanje, vozila z njo postanejo povsem nekaj drugega. Ta primerek BMW M4 je opremljen s HRE aluminijastimi platišči posebne  “Ringbrothers G-Code” serije. Kljub temu, da je najbolj značilna mat črna barva, je skupaj s s temi platišči in dodanimi aero dodatki iz karbona prava agresivna pošast.

Ringbrothers edicija platišča je rezultat filozofije, ki zagotavlja privlačen izgled s prepričljivimi zmogljivostmi, saj pri izdelavi uporabljajo le najbolj kvalitetne materiale.  G-Code alumunijasta platišča so bila prvič predstavljena na SEMA 2016 sejmu, ekskluzivno zasnovana za G-Code Camaro. HRE Street Collection linija predstavlja največji tehnološki napredek s področij motošporta z brezkompromisno pozornostjo za detajle. Tako so ustvarili prepričljiv dizajn z uporabo najlažjih materialov, ki zagotavljajo veliko togost. Aluminijasta platišča tako odlično sledijo zaviranju, pospeševanju in obnašanju na cesti, serija pa je zasnovana za športna in superšportna vozila, zmogljive limuzine in kupeje ter za ”american muscle” vozila.

Matte Black BMW M4 With HRE Wheels Image 4

Aluminijasta platišča nameščena na ta primerek BMW M4 so 20-palčna, spredaj širine 8.5, zadaj pa 10.5. Kolesa so odeta v satin črno barvo, s tem pa se odlično ujamejo s celotnim vozilom. Sestavljena iz treh elementov, ki omogočajo veliko možnosti personalizacije in dimenzij, si bo prav vsak kupcev lahko sestavil svoja. Cene se pričnejo pri 1,900 dolarjih, tekmujejo pa s platišči proizvajalcev ADV.1, BBS in drugimi premium proizvajalci.

Ta BMW M4 pa predstavlja tudi aero karbonske dodatke na zunanjosti. Karbonski je sprednji podaljšek odbijača, pragovi in zadnji difuzor. Vozilo je bilo znižano bolj, kot smo vajeni, le-to pa zagotavlja še bolj agresiven videz. Podrobno si ga oglejte v spodnji galeriji.

Vir: HRE Performance Wheels

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code