Sölden, Avstrija. Na uradni novinarski predstavitvi serije 2 Active Tourerja se dogaja marsikaj.

Med drugim je predstavljen tudi 2 AT z M Performance dodatki in nekaj pripomočkov, kot so npr. nosilci za kolesa, strešni kovček, pripomočki za tablične računalnike in podobno.

BMW je pripravil spektakularen prikaz avtomobila na  žičnici:

S prihodom BMW serije 2 Active Tourer BMW širi svoje naložbe v nov segment modelov. Novi član zasedbe v razredu kompaktnih premium vozil združuje udobje in funkcionalnost prostora z značilno BMW dinamiko, stilom in eleganco. V BMW družino pa prinaša tudi novo platformo prednjega pogona UKL, več o njej si lahko preberete TUKAJ.

Novi BMW serije 2 Active Tourer vstopa na trg z možnostjo izbire med tremi zmogljivimi, lahkimi in učinkovitimi tri ali štirivaljniki, ki so del nove generacije motorjev: 218i z 1,5-litrskim trivaljnikom, ki proizvede 136 KM ter 6-stopenjskim ročnim menjalnikom, najzmoglivejši 225i z 2,0 litrskim štirivaljnikom z močjo 231 KM in časom do 100 km/h v 6.8 sekunde ter najvišjo hitrostjo 235 km/h in nazadnje dizelsko različico 218d 2,0-litrskega štirivaljnika, ki proizvede 150 konjskih moči in največji navor 330 Nm.

Novembra bo za serijo 2 Active Tourer poleg Sport Line in Luxury Line dodatkov na voljo tudi M športni paket, takrat pa bodo na voljo tudi nove modelne različice: 220i, 220d in 216d ter štirikolesni pogon xDrive.

Fotograf: BMWBLOG, BimmerToday

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code