Življenje je vedno prekratko za uspešne ljudi in tako je ravno na Dan Žena 8. marec ugasnila luč življenja direktorice Avto Aktiva Beate Niewade.

V 40. letu starosti nas je zapustila Beata Niewada, direktorica BMW Avto Aktiva od leta 2013. V bitki z rakom je bila bolezen premočna, tako se je osmega marca, na dan žena, od nas za večno poslovila. Bila je močna ženska, z novimi idejami in standardi pa je družbo Avto Aktiv postavila na noge in ustvarila uspešno verigo BMW salonov.

Avto Aktiv je pod njenim vodstvom leta 2014 ponovno postal pooblaščeni BMW trgovec in servis s poslovalnico v Kranju. V Trzinu se je po njeni zaslugi odprl MINI salon, edini v Sloveniji. Med njene uspešne lovorike štejemo tudi odprtje prvega BMW i salona v Sloveniji v Kristalni Palači v Ljubljani, kot njen zadnji uspeh pa odprtje BMW salona v Kopru.

Tudi sami smo sodelovali z Beato in Avto Aktivom, z njeno pomočjo smo leta 2013 ustvarili prispevek iz Romunije z glavnim igralcem BMW serijo 3. Njena prijaznost in večna nasmejanost jo bo pustila v lepem spominu, v spodnji galeriji pa si oglejte nekaj spominov.

Začasno mesto direktorja prevzema prokurist podjetja Matjaž Poropat. Ob tem dogodku izrekamo iskreno sožalje svojcem in bližnjim, ter njenim sodelavcem v podjetju.

2 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code