Bavarska serija 5, ki izgleda kot bi ravnokar prišla iz pekla... dobesedno in metaforično. "Rat style" legenda nemškega podjetja se tokrat predstavi na ameriških tleh v Las Vegasu, Nevadi.

Trenutno v ZDA poteka eden najbolj razvpitih “avto šovov” na svetu: SEMA Auto Show ponuja veliko – od predstavitev povsem novih modelov in njihovih dodatkov do zanimivih predelav, ki nas pustijo odprtih ust. Če ste redni bralci portala Stanceworks.com vam bo pošast na spodnjih fotografijah morda znana… za vse tiste, ki ga vidite prvič pa je tukaj nekaj več informacij. Njegov ponosni lastnik Mike Burroughs je bil zaradi požara leta 2011 že prepričan, da je njegov E28 popolnoma uničen. Vseeno se je odločil, da ga to ne bo ustavilo in z začetkom maja 2014 je svojega ljubljenca pričel obujati od mrtvih.

Zarjavela serija 5 si je pridobila ime Rusty Slammington” in je ena bolj unikatnih vozil, ki jih boste kadarkoli srečali. Približno polovica delov je ponovno uporabljenih, novi deli pa so bili tretirani s posebnimi kemikalijami, da so pridobili videz zarjavele pločevine. Vanj je bilo vloženega veliko truda, kar dokazuje tudi unikatno izdelano H&R vzmetenje, pod pokrovom motorja pa se skriva mogočen E34 M5 motor, ki proizvede okoli 500 konjskih moči.

Fotograf: Stanceworks

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code