Ko želite v množici vozil ostati neopažen vsekakor izberete temno barvo svoje limuzine. Očitno je tudi lastnik tega lepotca želel biti manj opazen in opažen.

Vsekakor omenjeno glede opaznosti velja le za barvo, saj je sicer ta nova petica opremljena s karbonskim paketom dodatkov M Performance. Pod vsem tem okrasjem se sicer skriva BMW 540i, ki je na ogled pri salonu BMW Abu Dhabi. Zunanjost je kot rečena v karbonsko črnem odtenku, dodatno pa ga krasijo M Performance karbonski dodatki.

Paket dodatkov vključuje sprednji podaljšek spojlerja, stranske pragove, karbonski difuzor, pokrovi vzvratnih ogledal iz karbona, zadnji spojler in M performance izpušni sistem. Vse skupaj se lepo zaokroži z 20-palčnimi Orbit Gray platišči.

bmw-540i-carbon-black (18)

Z dokaj prikritim, a še vedno precej športnim zunanjim izgledom bi pričakovali, da je tudi kabina primerno športna s karbonskimi dodatki. Temu žal ni tako, saj je BMW 540i v osnovi elegantna limuzina s prav takšno notranjostjo, kjer se prepletata usnje in les – slednji je uporabljen na sredinski konzoli, zgornjem delu armaturne plošče in na vratih.

Pod pokrovom je BMW 540i nespremenjen, kar pomeni, da za njegovo odzivnost skrbi 3,0-litrski vrstni šestvaljnik s 340 konjskimi močmi in 450 Nm navora. Če se sprašujete koliko vozila s takšno močjo potrebuje za doseg stotice je odgovor slednji; 5,1 sekunde.

Bi se ga branili?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code