V deželi s stoodstotnim davkom na takšna vozila je naslednja skupina F22 primerkov serije 2 precej priviligirana. Primerki, ki na sebi nosijo ogromno originalne dodatne opreme pa na sebi skrivajo še nekaj poprodajnih podrobnosti.

Ste naveličani evropske in ameriške scene bavarcev? Tokrat “sveta trojica” prihaja iz Kitajske, natančneje iz Hong Konga. O treh leppih primerkih F22 serije je znanega bol malo, verjetno so vsi trije najmočnejši bencinarji različice M235i s 3,0-litrskim šestvaljnikom, ki proizvede 326 konjskih moči in 450 Nm navora, do stotice pospeši v 4,8 sekunde (xDrive 4,6), hitrost pa ima elektronsko omejeno na 250 km/h.

bmw-f22-hong-kong (1)

Do letošnjega leta je M235i predstavljal najmočnejšo različico serije 2 Coupe, letos pa smo prejeli še nekaj boljšega, nekaj močnejšega, ultimativno dirkalno igračko, BMW M2. M235i vseeno ostaja spoštovanja vreden stroj, pri kitajski trojici pa je poleg M Performance delov na rdečem še po meri izdelan karbonski pokrov motorja, ki spominja na tistega iz E92 M3. Oglejte si jih v spodnji galeriji.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code