Karbonska platišča, prilagodljiv zadnji spojler in minimalističnen Alpine White končni premaz - vse to na sebi nosi eden izmed sedemstotih primerkov, ki so v GTS različici zapeljali iz proizvodnega traku.

Po včeraj predstavljeni predelavi G-Powerjevega GTS-a se bavarski superšportnik v standardni obliki lahko kar skrije… ali pač? Novo ekskluzivno tehnološko čudo nemškega inženiringa povzdigne potencial že tako odličnega F82 M4 na novo raven. S svojim zmogljivim motorjem in športno inspiriranim izgledom M4 GTS postavlja nove mejnike na področju BMW M oddelka, najbolje pa se počuti doma – na dirkališču.

m4-gts-abu-dhabi (13)

M4 GTS kot utelešenje BMW Motorsport duha in visoko zmogljive tehnologije predstavlja najnovejšo pridobitev zelo ekskluzivne družine omejenih serij BMW M Coupejev. Do neke mere je GTS že dokazal, da je vreden svojega naziva z le 7 minutami in 28 sekundami, ki jih je potreboval, da je obkrožil slavni Nürburgring-Nordschleife. 3,0-litrski šestvaljni twin scroll turbo proizvede občutno več konjev in maksimalnega navora od standardnega M4 Coupe: 500 KM in 600 Nm navora. Vse našteto mu pomaga do 100 km/h pospešiti v samo 3,8 sekunde in doseči najvišjo hitrost 305 km/h, v omejeni izdaji le 700 enot pa je po uradnem slovenskem ceniku GTS na voljo za 172.050,00 €.

m4-gts-abu-dhabi (18)

Prihranek na teži se tukaj iz zunanjosti seli tud v notranjost, kjer lahko najdemo karbonske dirkalne sedeže, izjemno lahko centralno konzolo, lahko konstrukcijo uporablja tudi zadnji predel klopi in prtljažnega prostora. Najbolj izstopajoča so pri spodnjem arabskem primerku M Carbon Compound platišča. prav tako pa boste spremembo opazili tudi na pokrovu motorja. BMW Abu Dhabi Motors tako predstavlja še eno izjemno umetnino, ki si jo lahko ogledate v spodnji galeriji.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code