BMW z novim videoposnetkom serije 5 skrbi za visoka pričakovanja, hkrati pa potencialne kupce pripravlja na veliki dan, ko bo novinka predstavljena.

Tokrat iz Münchna prihaja videoposnetek povsem nove notranjosti. Takoj je razviden velik informacijsko-zabavni zaslon, ki ga je po novem, kot v seriji 7 mogoče upravljati tudi preko zaslona občutljivega na dotik. Opazimo lahko tudi nov, spremenjen M športni volanski obroč, ki izraža športnost in eleganco, predvsem po zaslugi nekaj aluminijastih elementov.

Prvič smo lahko vsaj bežno videli tudi predel sprednjega odbijača, ki močno spominja na tistega pri seriji 7 – seveda oba opremljena z zunanjim izgledom M Sport paketa. Črna platišča se odlično podajo h kromiranim dodatkom ob zračnih režah, slednje pa so seveda bistvenega pomena za optimalen aerodinamičen pretok zraka preko vozila. Posnetek želi prikazati predvsem asistenčno pomoč, ki jo bo ponujala nova petica G30, limuzina pa naj bi tokrat na področju varnosti in varnostnih sistemov celo presegala trenutno serijo 7.

bmw-5-series-g30-teaser (4)

V videu lahko vidimo, da bo serija 5 s pomočjo sistema sama ohranjala vozni pas in tako razbremenila voznika. Po novem bo poleg zaviranja v sili zaradi spredaj vozečega vozila sedaj spremljala tudi okolico in bila pozorna na vozila, ki prihajajo iz stranske ulice.

Moč je opaziti tudi prenovljen, še večji in vizualno še bolj privlačen Head-up zaslon (HUD – projeciranje informacij na steklo), kar je petica prejela iz nove serije 7. Polni pričakovanj komaj čakamo informacije glede novih sistemov, ki jih bo BMW predstavil v prihodnjih tednih, kmalu pa tudi razkril novo serijo 5 z oznako G30.

Novo video predstavitev si oglejte v nadaljevanju.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code