Program BMW Individual, ki vključuje tudi ekskluzivne barve, načeloma vsebuje barve namenjene tistim, ki imajo željo po izstopanju. Pa je Rhodonite Silver barva res vredna doplačila in tako različna od Glacier Silver barve?

V kolikor ste ljubitelj BMW individual barv in nove serije 5 je ta primerek skoraj zagotovo po vašem okusu. Kljub temu, da ta primerek ni postavljen pod naravno lučjo, lahko opazimo, da ne gre za povsem običajno srebrno barvo ampak v njej hitro opazimo, da vsebuje nekaj značilnosti kroma. Zahvaljujoč portalu Bimmerpost, kjer smo te fotografije tudi zasledili, pa lahko poleg limuzinske G30 izvedenke občudujemo tudi karavansko G31 izvedenko.

Na portalu Bimmerpost je te fotografije objavil švedski kupec, ki je sicer naročil različico 540i z naprednim štirikolesnim xDrive pogonom v prav tej barvi in s temi aluminijastimi platišči. Presenetljivo pa je to, da lahko naročeno vozilo zaradi izjemno dolge čakalne dobe pričakuje šele poleti! Na spodnjih fotografijah lahko v Rhodonite Silver barvi vidimo različico G30 530e priključni hibrid in G31 540d xDrive Touring izvedenko. Oba primerka sta opremljena z M Sport paketoma in enakimi dvobarvnim aluminijastimi platišči.

Seveda je pa na koncu vaša odločitev, ali se boste za to barvo sploh odločili, saj v primerjavi z običajno srebrno barvo Glacier Silver stane skoraj 1,500 evrov več.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code