V Slovenijo je na BMW A-Cosmos ponovno prispel prav poseben in edinstven primerek BMW M4, ki bo obračal glave, ježil kožo in poskrbel za popolno simfonijo v ušesih. Sline se nam cedijo že ob ogledu fotografij!

Slovenija bo kmalu bogatejša za čudovit primerek povsem novega športnega kupeja BMW M4. Zakaj je tako zelo poseben? Pravzaprav zaradi kar nekaj zanimivih dodatkov, ki ga dela povsem “samosvojega”. Kateri so ti dodatki?

Prva, najopaznejša zanimivost je vsekakor barva karoserije. Gre za zanimiv odtenek Sakhir Orange II, ki je na naših cestah izredno redek, sploh pa ga ne vidimo na vozilu kot je M4. Ta primerek je deležen tudi osvežitve, kar pomeni, da so spredaj in zadaj nameščena nova, lepša LED svetila, ki dajejo pravo eleganco temu že tako privlačnemu kupeju. Seveda pa to še ni vse! Da M4 v lepem oranžnem odtenku še bolj izstopa svojo vlogo odigra paket športnih dodatkov M Performance, ki poskrbi za tisti pravi pridih športnega vozila. Na sprednje odbijaču lahko najdemo karbonski podaljšek spojlerja, na zadku pa velik M Performance spojler, ki opozarja na brutalnost vozila.

BMWBLOG - BMW A-Cosmos - BMW M4  Sakhir Orange II (25)

To pa seveda še ni vse! Na zadnjem delu vozila spojlerju dela družbo prav poseben “gost”. To je glasen izpušni sistem slovenskega proizvajalca Akrapović, ki skupaj z difuzorjem lepo zaokroži zadek vozila. Skozi štiri izpušne zaključke prihaja na plano čudovit zvok vrstnega šestvaljnega motorja s prostornino 3,0 litra. Ker pa je lastnik želel še nekaj več zabave je vozilo nadgradil s paketom Competition Package, ki moč vozila iz 431 KM poveča na 450 konjskih moči in 550 Nm navora, kar je več kot dovolj za širok nasmešek na obrazu. Avtomobil kot celota je naravnost izvrsten in privlačen na pogled, prepričljivost zunanjosti pa prehaja tudi v notranjost.

V potniški kabini je sicer v osnovi za BMW vozila zelo običajno okolje, opazimo pa lahko okrasne letve iz ogljikovih vlaken ter zanimiv M Performance volanski obroč, oblečen v alkantaro ter s športnim prikazovalnikom na vrhu. Lastnik si očitno želi pravega dirkaškega duha in to bo v svojem novem BMW M4 s Competition Package, M Performance dodatki ter glasnim izpušnim sistemom Akrapović tudi dobil. Ob tej priložnosti želimo novem lastniku obilo užitkov ter ogromno varno prevoženih kilometrov.. V Mariboru bo grmelo!

Naj bo prevzem lepotca v prostorih pooblaščenega trgovca BMW A-Cosmos čim lepši.

BMWBLOG - BMW A-Cosmos - BMW M4  Sakhir Orange II (33)

Fotograf: Dejan

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code