Incheon/Korea. Danes so pri BMW Group praznovali otvoritev prvega centra za vožnjo v Aziji, natančneje Incheon Koreji. Investicija vredna skupaj 75,5 milijonov USD bo potekala do leta 2020, zaradi nje pa bo na voljo 100 novih delovnih mest. BMW Group že ima centre za preizkušanje vozil v Nemčiji in ZDA, vendar bo ravno ta prvi, ki bo združeval dirkališče in […]

Incheon/Korea. Danes so pri BMW Group praznovali otvoritev prvega centra za vožnjo v Aziji, natančneje Incheon Koreji. Investicija vredna skupaj 75,5 milijonov USD bo potekala do leta 2020, zaradi nje pa bo na voljo 100 novih delovnih mest.

kv_visitor-guide-opening-times

BMW Group že ima centre za preizkušanje vozil v Nemčiji in ZDA, vendar bo ravno ta prvi, ki bo združeval dirkališče in preizkušanje BMW vozil. Uradno bo otvoritev za širšo javnost avgusta 2014.

Na otvoritveni slovesnosti je Dr. Ian Robertson, član uprave BMW AG, prodaja in marketing BMW povedal: “Driving Center je naslednji korak za potrditev naše lojalnosti azijskemu trgu. Koreja je ena najhitreje rastočih trgov in naš deveti največji posamezni trg na svetu. Tukaj vidimo potencial in želimo nadgrajevati naše prodajne strategije. Sem zelo srečen, da tudi azijski kupci sedaj lahko preizkušajo naše BMW in MINI modele.”

kv_tracks_circle

Center sestavlja 2,6 kilometrov dolga proga, na kateri se vozniki lahko preizkusijo v različnih situacijah, kot npr. vožnji pri veliki hitrosti, vožnji v ekstremnih situacijah na cesti in po terenu, vse to z uporabo BMW in MINI vozil. Center ponuja tudi različne, znamkam namenjene eksponate, Junior Campus z izobraževalnih programov na področju mobilnosti in varnosti v cestnem prometu za otroke, ter 12,000 m2 okolju prijazen športni park. Skupaj Driving Center pokriva 240.000 m2, kar je enako kot 33 nogometnih igrišč. Objekti bodo služili tudi za usposabljanje BMW prodajalcev.

kv_tracks_off_road

 

 

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code