Haus od Wraps iz Kalifornije nam predstavlja primerek popularnega M Coupeja, ki na sebi ne nosi klasične Yas Marina Blue barve karoserije, temveč je preoblečen v folijo temnejšega modrega odtenka.

Skupaj z nekaj karbonskimi poprodajnimi deli je BMW M4 nedvomno pravi balzam za oči. V sodelovanju z European Auto Source predelava M4 ponuja vse, kar bi si zaželeli še najzahtevnejši kupci, unikaten izgled pa prvotno ustvarja modri barvni odtenek folije, ki se do popolnosti sklada z agresivnimi linijami in karbonskimi podrobnostmi kot sta M Performance “splitterja”, sprednji podaljšek odbijača in zadnji spojler.

m4-mexico-blue (5)

 

Občutek agresivnosti je poudaren s pomočjo perlasto belih HRE RC 103 platišč, obdanih v Toyo R888 pnevmatike, KW HAS vzmetenje pa poskrbi za nižjo pozicijo vozila. Predelava pa ni ostala le pri drugi barvi in novih platiščih. Tako projekt pridobi še HG Motorsports varnostno kletko, Eisenmann GT4 izpušni sistem in Awron DGA prikazovalni zaslonček. Pod pokrovom motorja vse ostaja nespremenjeno, tako M4 še zmeraj proizvede 431 konjskih moči in 550 Nm navora.

Vir: BMWblog

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code