Vivid Racing iz Gilberta, Arizone so ustvarili odlično predelavo, osnovano na štirivratnem športnem coupeju bavarskega porekla. Nova platišča, karbonski dodatki - to je vse kar potrebujete za popoln izgled!

BMW M6 Gran Coupe je na ameriških tleh prejel nekaj lepotnih modifikacij. Ekipa podjetja Vivid Racing ga je preobula v Vorsteiner V-FF 103 Flow Forged 20-palčna platišča v Carbon Graphite končnem premazu, ki se odlično sklada z Alpine White barvo karoserije. Prav tako je podjetje Vorsteiner M6 GC opremilo z aerodinamičnimi deli, ki vključujejo sprednji odbijač, zadnji prtljažni spojler, stranske pragove in zadnji difuzor.

bmw-f06-m6-gc-vorsteiner (8)

Pod pokrovom motorja M6 Gran Coupe skriva 4,4-litrsko TwinPower Turbo enoto, ki proizvede 560 konjskih moči in 680 Nm navora, do 100 km/h pa pridrvi v 4,2 sekunde. Motor je povezan s šeststopenjskim ročnim ali pa 7-stopenjskim, vse bolj priljubljenim, DCT samodejnim menjalnikom. Za BMW M6 Gran Coupe boste pri nas odšteli od 170.600,00 € naprej, z nekaj dodatne opreme, Vorsteiner platišči (cena za komplet se giblje okoli 4.000,00 €) in aerodinamičnimi karobnskimi dodatki pa se bo končni znesek spogledoval z dvesto tisočaki.

Vir: BMWblog

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code