Prenovljena Alpina B7 opažena na nemških avtocestah!

0
Poraja se vprašanje, kje so značilni štirje izpuhi?

Prav tako, kot se je to zgodilo BMW serije 7, je tudi Alpina B7 prejela oz. bo v kratkem prejela svoje lepotne popravke. Podjetje iz nemškega mesta Buchloe je na avtocestna testiranja že poslalo delno zakamufliranega B7.

Dizajn platišč ter registrskih tablic nam razkriva, da ne gre za običajno serijo 7, vprašanje pa je, kaj je z izpušnimi zaključki? Navajeni smo namreč na značilne Alpinine štiri okrogle izpušne zaključke, dotični prototip pa ima oglate cevi kot so tiste, ki jih lahko najdemo pri prototipih prenovljene serije 7. Na podlagi tega se lahko domneva, da gre tu za vozilo, ki še ni v celoti dokončano.

Kar pa ta avtomobil premore, so večje “ledvičke”, ki jih bomo v prihodnosti velikokrat videli na novih BMW vozilih. Opazne so tudi spremenjene zadnje luči, take, kot jih lahko opazimo tudi pri običajni seriji 7 LCI.

S turbino podprtim 4,4-litrskim V8 motorjem BMW Alpina B7 nudi lahkotno vožnjo, zahvaljujoč 600 konjskim močem ter 800 Nm navora. Nemška avtocesta, kjer so dotični primerek zasledili, je idealno mesto za celostno testiranje najvišje elektronsko omejene hitrosti limuzine, tj. 310 kilometrov na uro, brez, da bi vas skrbelo za vozniško dovoljenje.

Pričakovati je, da bo BMW prenovljeno serijo 7 predstavil konec letošnjega leta ali v začetku leta 2019. Verjeti je, da mu bo Alpina B7 sledila v kratkem, predvsem za tiste neučakane voznike oz. kupce, ki hrepenijo po modelu M7, ki ga BMW ne bo predstavil.  Seveda je tu še model BMW 760i oz. 760 Li z V12 motorjem, vendar je to že povsem druga zgodba, ki zadeva drugačen segment.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code