BMW je začel delati na osvežitvi oz. prenovi svoje največje limuzine, serije 7. Katere novosti prinaša prenova?

Mercedes-Benz je nedavno razkril prenovljen razred S, Audi pa je svetu pokazal povsem nov model A8. BMW si seveda ne more privoščiti zaostanka in zato serijo 7 čaka lepotna in tehnološka nadgradnja, ki ji bo pomagala konkurirati zahtevnima tekmecema.

Nadgradnja bo vsebovala bolj zanimive olepšave kot smo jih vajeni, saj bodo lepotnega posega deležna tako sprednja kot zadnja svetila, s svojim ožjim izgledom pa bodo dajala bolj dinamičen vtis o vozilu. Na seznamu sprememb so tudi spremenjene sprednje ledvičke ter nekoliko spremenjeni odbijači.

V potniški kabini bo zastavonoša prejel vso najnovejšo tehnologijo, vključno z vsemi varnostnimi dodatki, ki jih je bavarsko podjetje razvilo v zadnjem času. Prav tako bo serija 7 zmožna podobne samovozeče akcije kot Audi A8, ki je edini avtomobil kateri nudi 3. stopnjo avtonomne vožnje.

Novosti bodo tudi pri samih agregatih, ki bodo prejeli več moči, v ozračje pa bodo izpustili manj škodljivih plinov oz. emisij. Še vedno bodo ostale tudi hibridne izvedenke z večjim poudarkom na elektriki. Več o prenovi serije 7 bo znano v prihodnjih mesecih.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code