Najbolj pričakovan model letošnjega leta, ki je ena glavnih tem zadnje mesece, se nam bo uradno razkril šele septembra na frankfurtskem avtomobilskem salonu, zato ni čudno, da so mnogi ljubitelji že zelo neučakani.

Posledično so se na spletu že v začetku letošnega leta pojavile fotografije sedmice brez kamuflažnega vzorca, danes pa imamo pred seboj fotografijo stranskega dela, zaradi katerega dobimo nekoliko boljšo predstavo samega profila vozila in njegovih podrobnosti na stranicah.

Seveda oblikovanje tukaj ni najbolj pomembno. Zelo privlačne inovacije se skrivajo na glavnem centralnem “infotainment” zaslonu, ki se sedaj odziva tudi na dotik ali prostoročno s kretnjami. 3D senzor, ki je postavljen blizu vzvratnega ogledala lahko prepozna vnaprej določene kretnje v območju prestavne ročice, zaslona in centralne konzole. Tudi skrito ogrodje je tehnološko zelo napredno: CFRP (plastika ojačana s karbonskimi vlakni) bo uporabljena v potniški celici, tehnologija bo prenešena predvsem iz BMW i modelov. Razlika v teži v primerjavi s prejšno generacijo naj bi znašala 130 kilogramov manj.

bmw-g11g12-serija-7

Popolna novost pri G12/G12 seriji 7 pa je kromiran trak, ki je zelo opazen na fotografiji in teče po dnu stranic ter se konča v sprednjem odbijaču.  Čisto možno pa je, da je element rezerviran le za Luxury Line različico.

 

Vir: BimmerToday

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code