Nemško podjetje Art Tuning je predstavilo aerodinamični paket za tretjo generacijo bavarskega športnega terenca. Če želite nekaj, kar bo poleg aerodinamike privleklo nase mnogo pogledov, ste se znašli v pravem prispeku.

Široki boki so privlačni, vendar ne pri vsaki predelavi. Alpine White X5 je prejel paket aerodinamičnih dodatkov z imenom “xHawk5” in vključuje preoblikovan sprednji odbijač, novo sprednjo masko in trojne LED luči na vsaki strani, ki izgledajo… hm… lepo povedano: zanimivo. Najbolj očitna sprememba so nedvomno razširjeni blatniki, stranski pragovi in zadnji odbijač z agresivnejših difuzorjem z 100 milimetrskimi kromiranimi zaključki izpuha.

hawk5-x5-art-tuning (4)

Zadnji spojler in nova 22-palčna platišča, obdana z 295/30 R22 pnevmatikami pa zaključijo športnejši izgled sicer ne tako športnega modela. Če ste pripravljeni odšteti še nekaj več denarja, X5 lahko dobi še posebne sedeže, športnejše vzmetenje, masivnejši zavorni sistem in posodobitev dizelske motorne enote. Izbira takšne predelave je seveda stvar posameznika, po našem mnenju je X5 bolj primeren z Hamann aerodinamičnim paketom.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code