BMW avtohiša iz Novega Mesta je v zadnjih dneh na svoji Facebook strani objavila kar nekaj fotografij Rolls-Royce Ghost Extended Wheelbase, ki pa nam niso nudile ravno veliko informacij, zato smo se pozanimali o tej posebni dostavi in poklicali na Makomo g. Roka K., ki vodi odnose z javnostmi.

Izvedeli smo, da je bil avtomobil pripeljan za VIP poroko Gorana Dragića, ki se je v soboto poročil na Brdu pri Kranju. Rolls-Royce Ghost je bil prejšnji petek s tovornjakom dostavljen iz salona iz okolice Münchna, ki jim je vozilo proti plačilu posodil.

Na dodatni vprašanji, poslani preko elektronske pošte, “koliko je okvirna cena najema?” ter “ali si lahko vsak državljan tako storitev omisli?” do objave članka nismo prejeli.

Zakaj temu namenjamo takšno pozornost? To ni prvi obisk RR v Sloveniji v zadnjih tednih. Samo mesec nazaj sta bila Rolls-Royce Phantom Coupe in Wraith na ekskluzivnem dnevnem testiranju novinarskih hiš Finance in Delo v Ljubljani. Opažena sta bila v BTC nakupovalnem središču, o njih smo takrat tudi pisali, fotografije si lahko ogledate TUKAJ.

Rolls-Royce Ghost je luksuzna limuzina, njegovo ime je počastitev vozilu, ki je bilo prvič predstavljeno leta 1906: Silver Ghost. RR Ghost je bil prvič predstavljen leta 2009 na Auto Shanghai showu, med razvojem pa se je vozilo imenovalo “RR04”. Namen razvoja RR Ghosta je v bolj realističnih in bolj premišljenih potezah kot Phantom, z nižjim cenovnim razredom in ceno okoli 245.000,00 €, v Sloveniji pa bi bilo zanj potrebno odšteti 500.000,00 €. Dotični model, ki se imenuje Extended Wheelbase je bil predstavljen leta 2011 in predstavlja sedemnajst centimetrov daljšo verzijo kot je standardno vozilo. 

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code