Znan uporabnik Bimmerposta je na forumih objavil svoj najnovejši projekt: ne ni avto, temveč nova garaža za njegove redke bavarske konjičke. Nam ob pogledu zastane dih!

Kot, da ni že dovolj, da ima Istanbulski lastnik v svojem voznem parku same redke Bavarce, nas tokrat preseneti še z novo pridobitvijo. Predstavljamo vam ultimativno garažo za vse bavarske entuziaste, ki si želijo svoj prostor za oddih in ustvarjanje stran od hrupnega vsakdanjika. Lastnik treh izjemnih vozil prihaja iz Turčije… v svoji garaži pa skriva E30 M3 letnik 1987, Z3M Coupe letnik 2000 in E46 M3 CSL iz leta 2004. Seveda se širom celega sveta najde mnogo redkejših in unikatnejših zbirk, vendar ni vse le v denarju. Pravi ljubiteljski duh in pripadnost znamki je razviden že od daleč – televizija, nekaj kavčev in brezhibno ohranjena trojica ponazarja njegovo ljubezen do znamke.

clubber-garaza (1)

V njegovi lasti so se poleg legende vseh legend E30 M3 znašli tudi Z3M Coupe, E92 M3, M3 CSL in še nekaj drugih, venda E30 M3 še zmeraj ostaja njegov najljubši. Can Eylilik pravi: ” Vedno bodo iz Münchna prihajali novi M stroji, vendar po mojem mnenju ne glede na njihove izboljšave in inovacije E30 M3 ostaja najboljši M vseh časov. Moj načrt je, da pri meni ostane do konca.” Fenomenalni vozni park turškega navdušenca si oglejte v spodnji galeriji.

Vir: Bimmerpost

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code